Καλώς ήρθατε στην Αστυπάλαια

Αστυπάλαια ή αλλιώς η «Πεταλούδα του Αιγαίου». Άλλοι αναζητούν το νόημα στο σχήμα της και άλλοι στην ιδιαίτερη ομορφιά του τόπου. Αγνή και γαλήνια, με βενετσιάνικη κομψότητα, πολιτιστικούς θησαυρούς και παραλίες ονειρικές, ιδανική για τους όσους αναζητούν τον ρομαντισμό, την ηρεμία, τη χαλάρωση και την ποιότητα στις διακοπές τους. Ανάμεσα στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, η Αστυπάλαια στέκει σαν μία γέφυρα πολιτισμού έτοιμη να σας υποδεχτεί!

Οι περισσότεροι ερωτεύονται με την πρώτη ματιά την περήφανη «νύφη» στο βράχο, την πανέμορφη χώρα μας. Μερικοί μένουν για πάντα δέσμιοι των κρυστάλλινων νερών και άλλοι ξελογιάζονται με την μοναδική φύση του νησιού. Οι καλοκαιρινές εμπειρίες διακοπών που προσφέρει η Αστυπάλαια ολοκληρώνονται με τα χαμόγελα των ντόπιων, τη φιλοξενία και τα γαστρονομικά τοπικά θαύματα της μεσογειακής κουζίνας, με δραστηριότητες στην ελληνική φύση, στον βυθό, στα κύματα αλλά και ποιοτική διασκέδαση.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την Αστυπάλαια αυτό το καλοκαίρι. Να μαγευτείτε από τα πολύχρωμα φτερά της Πεταλούδας του Αιγαίου. Οι επαγγελματίες του νησιού, είναι στη διάθεσή σας για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας όσο και κατά τη διάρκεια της παραμονής σας κάνοντας τη διαμονή σας μία αξέχαστη εμπειρία.